<

Волинському добровольцю потрібна допомога, яка може врятувати життя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 16.03.2015 / Новини / , , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Під час бойових дій у селі Піски важко поранили бійця. Він потребує допомоги небайдужих людей.

Жорстока неоголошена війна на буремному сході принесла нещастя в іще одну родину. Так, 12 березня 2015 року, під час боїв у Пісках був важкопоранений доброволець Ігор Приходай з позивним «Джонні», боєць батальйону ОУН. За станом на сьогодні він знаходиться у госпіталі міста Краматорська, де медики надали йому першу необхідно допомогу. Однак для подальшого лікування його необхідно перевезти до Києва, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Сам уродженець волинського міста Рожище, хлопець має багато друзів у різних містах країни й за кордоном, адже раніше активно займався історичною реконструкцією в Клубі живої історії «Гент», був учасником та організатором багатьох фестивалів.

Друзі та побратими хлопця із обласного центру дуже цінують та поважають щирого, відвертого і надзвичайно доброго вдачею патріота.

«Якщо є змога, допоможіть герою, не залишайтесь осторонь, зараз кожна хвилина дорога, а кошти просто катастрофічно необхідні», – кажуть вони.

У великому розпачі й кохана хлопця, Марія. Зокрема, однією із перших вона дізналась про те, що Ігор у біді та повідомила про це друзів. Тож усі, кому небайдужа доля відважного воїна, можуть внести й власну частку у порятунок його життя.

Реквізити: ПриватБанк:5168 7572 8891 9022. Отримувач: Степанюк Марія Адамівна (номер телефону для 0634000615).

duf19KCVrwY
TA6IrXRGmgY
x_4ea8ea5c
YIWL_bj4ohU




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер