<

Волинського посадовця Держгеокадастру затримали на хабарі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:08 | 12.11.2021 / Новини / , , /
Перегляди
788
/ 1 коментар

СБУ викрила посадовця однієї з територіальних структур Головного управління Держгеокадастру у Волинській області на вимаганні та отриманні хабарів.

Чоловік налагодив протиправний механізм вимагання неправомірної вигоди від власників земельних ділянок. Він обіцяв не вживати заходів правового реагування на виявлені порушення по нецільовому використанню земельних ділянок, – інформує управління СБУ у Волинській області.

Свої «послуги» посадовець оцінював у 1 тис. доларів США. Правоохоронці затримали зловмисника під час отримання другої частини хабаря.

У межах кримінального провадження планується повідомити посадовцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до злочинної діяльності.

Викриття протиправної схеми проводили співробітники Управління СБУ у Волинській області спільно зі слідчими Поліція Волинської області, за процесуального керівництва Волинська обласна прокуратура.




один коментар
  1. От як іти працювати землевпорядником, коли корупція там не те, що процвітає – це одна з галузей, де вона вкорінилася!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер