<

Волинські землевласники сплатили до бюджетів громад понад 392 мільйони гривень плати за землю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 26.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
63
/ Коментарі відсутні

За підсумками дев’яти місяців до місцевих бюджетів Волині сплачено 392,5 мільйона гривень плати за землю.

Наразі сума отриманої у розпорядження громадами області плати за землю на 18,1 відсотка перевищує торішні показники, повідомляють на сайті міської ради Нововолинська.

Зокрема, юридичні особи спрямували до бюджетів громад майже 327 мільйонів гривень плати за землю, а фізичні особи – майже 66 мільйонів гривень земельного податку.

“Загалом ситуація з надходженням плати за землю – прогнозована  і стабільна: громади отримують належні суми від оподаткування землі. Варто відзначити, що фахівці ДПС постійно взаємодіють з лідерами місцевого самоврядування з тим, щоб кожна громада отримувала передбачені законом платежі до бюджету.

Керівникам громад зараз особливо важливо подбати про своєчасне проведення нормативно-грошової оцінки землі там, де вона ще не проведена. Це одна з передумов залучення додаткового фінансового ресурсу до бюджету”, – наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

З 1-го вересня 2021-го року до 1-го вересня 2022-го року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, має право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Детальнішу інформацію щодо декларування можна дізнатись за посиланням або за номером телефону “гарячої” лінії (0332) 777-106, що працює щосереди з 10:00 до 12:00.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер