<

Волинські волонтери відправили допомоги у дитячі будинки на Схід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 30.12.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Волонтери «Автомайдану України» відправили понад 5 тонн гуманітарної допомоги у дитячі будинки на Схід.Речі, продукти, солодощі, іграшки відвезли у школу- інтернат, що у Святогірську. Там наразі перебуває понад 400 дітей-сиріт із зони АТО.

Також подарунки отримали і діти зі Слов’янська, Краматорська і Ольховатки, – шише ZIK

Активістка Людмила Філюк розповіла, що серед речей була частина гуманітарки, яку отримав «Автомайдан України» з Польщі та від Християнської місії «Українська місія Благовістя».

В селі Вишнів громада зібрала продукти харчування, солодощі, матраци, ковдри.

До збору речей долучилася СГО «Молодіжна платформа». Активіст Володимир Бут-Гусаїм наголосив, що вони приїхали не просто привітати дітей, а й підготували для них невелику новорічну програму.

« Ми зробили екоялинку у Святогірську, невеликий флешмоб. Діти нам у відповідь написали посилання-подяку», – пригадує він.

Волонтери розповідають, що дуже складно було знайти автівку, яка б відвезла таку велику кількість допомоги.

«Ми звернулися до волонтерської організації «Народний тил». Підприємець Ігор Швець нам надав склад в безоплатне користування, допоміг знайти Ігор Алєксєєв. Ігор Швець взяв на себе пошук автомобіля і пального. Без цих людей ми не змогли відвезти допомоги, за що їм щиро дякуємо», – зазначив автомайданівець Андрій Попик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа