<

Волинські волонтери напередодні новорічних свят відвезли допомогу в зону АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 2.01.2017 / Новини / , , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Днями волинські волонтери відвезли на Схід передачі, аби на Новий рік бійці мали чим поласувати і відчути атмосферу свята навіть в окопах.

У мирному житті не так відчувається прихід новорічно-різдвяних свят, як на передовій. Волонтери й цього разу не забули привітати наших захисників та передати їм допомогу.

“Вдячні всім, хто не втомився. Відвезли, роздали. Привітали з минулими та прийдешніми святами. Були в Станиці Луганській і околицях. Провідали всіх, кого планували. І навіть більше. Відвезли передачі, які збирали в дитячих садках і школах Нововолинська та Благодатного. Дякую педагогам і батькам, студентам училища, котрі пекли пироги, а також людям, які допомогли здійснити цю поїздку. Дякую о. Володимиру та парафіянам Турійського району. Дякуючи Богу, молитвам близьких та досвіду колег (Андрій Гаць, Олександр Бондар, Петро Нагайовський) більш ніж 3 тисячі кілометрів у складних погодніх умовах ми проїхали швидко та благополучно”,- пише Валерій Курстак у мережі Фейсбук.

Він нагадує, що війна ще не закінчилася і там, на Сході, перебуває багато хлопців з Волині, а наші підтримка, увага та допомога їм завжди потрібні.

Хлопці завжди радіють приїзду волонтерів. Відраховують дні, коли їх побачать, телефонують, цікавляться. Військові цінують не лише речі, які їм привозять, але й позитивну енергію своїх земляків, тепло та турботу.

Незважаючи на важку ситуацію, бійці невидимого фронту не планують зупинятися допомагати військовим і продовжуватимуть далі робити свою волонтерську справу.




один коментар
  1. а яким боком там оказався Бондарь Олександр за оружием и боеприпасами наверно ездил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер