<

Волинські весільні вбрання на ретро світлинах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:19 | 26.06.2017 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Відомо, що до 11 липня триває Петрів піст, а відповідно до традицій, які передаються з покоління в покоління, святкувати весілля під час Петрівського посту і в Петрів день не дозволено.

Звичайно, ніхто молодятам заборонити одружуватись не може, але за переказами, щоб прожити довге і щасливе сімейне життя краще в «Петрівку» не одружуватись, – пише Район.Луцьк.

Саме тому цей час наречені можуть використати як підготовку до майбутнього весілля. Хоча б до прикладу підібрати собі весільну сукню або підібрати собі якийсь особливий образ, який на довго запам’ятається гостям весілля.

Для натхнення проект Lodomeria підготував фотопідбірку ретро весільних фото 1920-1930х років минулого століття. Усі світлини були зроблені або в Луцьку, або в таких містах як Ковель, Володимир-Волинський та ін.
Усі образи дуже різні, є міські та сільські наречені.

Не можна не погодитися, що фотографії весільних ретро суконь викликають почуття ностальгії і романтики. Розглядаючи вінтажні весільні сукні та прикраси можна з впевненістю сказати, що кожен образ як уособлення десятиріччя.

Якщо ви будете уважні, то знайдете в добірці кілька вкорочених варіантів весільних суконь. Вони датуються 1920-ми роками. Моду на такі вкорочені весільні сукні ввела сама Коко Шанель. Плаття стали шити так, щоб довжиною вони були приблизно до середини гомілки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер