<

Волинські спортсмени поборються за звання кращих в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:37 | 18.11.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

16 січня 2016 року на НСК «Олімпійському» відбудеться ІІ всеукраїнська церемонія серед спортсменів віком до 19 років Junior Sports Awards, мета якого підтримати юніорів на шляху підкорення Олімпа.

Протягом року Оргкомітет премії слідкував за виступами українських юніорів, після чого було оприлюднено топ-50 юних спортсменів, які і боротимуться за звання кращих у 7 номінаціях.

Серед усіх номінантів і два представника Волині: каноїст Богдан Чабан та дзюдоїстка Ганна Кухарук. Триразовий чемпіон Європи, срібний та бронзовий призер світу Богдан Чабан у дуеті з Бориславом Бизою номінован на титул «Краща команда року». А волинська дзюдоїcтка побореться за звання «Сенсації року».

Хто стане кращим спортсменом, спортсменкою, командою, тренером, «Сенсацією року», «Досягненням року», «Сподіванням України», «За волю до перемоги» визначать спортивні журналісти вже в грудні, але інтригу триматимуть до самої церемонії.

Але до думки прихильників українського спорту також організатори обіцяють прислухатися. За результатами інтернет-голосування «#likejunior» буде визнано українського улюбленця.

Усі номінації можливо подивитися на офіціному сайті церемонії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер