<

Волинські прикордонники затримали двох вбивць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 8.10.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на кордоні в межах Волинської області виявили та затримали двох наших співвітчизників.

Про це інформують у прес-службі прикордонників, пише “ВОЛИНЬ МОЯ”.

Так, у міжнародному пункті пропуску «Городище», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники виявили громадянина України, якого підозрюють у скоєнні злочинів по двом статтям Кримінального кодексу.

З’ясування обставин його кримінального минулого відбулось під час прийому громадянина від білоруських колег. Напередодні він самостійно підійшов до білоруського пункту пропуску та заявив, що хоче потрапити на територію України, але документи загубив під час повернення із Російської Федерації. Прикордонники Білорусі встановленим порядком передали громадянина на Україну.

Прикордонники Луцького загону встановили, що 60-річний наш співвітчизник, розшукується декількома правоохоронними органами України по підозрам у скоєнні злочинів за ч.1 ст. 263 Кримінального Кодексу України «Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв» та ст. 115 КК України за умисне вбивство.

Наразі порушника закону передали співробітникам Національної поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця