<

Волинські прикордонники виявили сховок з 6,5 тисячі пачок сигарет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:24 | 11.05.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Майже 6,5 тисячі пачок сигарет виявили прикордонники Луцького загону минулої доби на «зеленому кордоні» та у пунктах пропуску на державному кордоні з Польщею.

Сховок з трьома тисячами пачок курива, котрі були приховані під гіллям дерев, прикордонники помітили за 700 метрів від кордону, – про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Неподалік виявленого сховку військовослужбовці загону затримали місцевого жителя с. Гуща. Стосовно затриманого громадянина України складено документи по притягненню до адміністративної відповідальності за ст. 202 КУпАП та накладено штраф у розмірі 170 гривень. Три тисячі пачок сигарет марки «NZ» передано до податкової інспекції.

Крім того сьогодні вночі у залізничному пункті пропуску «Ягодин» прикордонниками спільно з митниками виявили ще 3 тисячі пачок сигарет на суму майже 36 тисяч гривень. Товар був прихований у міжстельовому просторі одного з купе поїзда «Київ-Варшава».

А в автомобільному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники спільно з представниками митниці виявили 400 пачок сигарет, прихованих у автомобілях «Мерседес» та «Фіат». Тайники, по 200 пачок сигарет у кожному, водії, жителі Волині, облаштували у запасному колесі та під килимками автівок. Сума оцінки конфіскованого контрабандного товару склала майже 6 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа