<

Волинські прокурори підозрюють у держзраді працівницю «МЧС ДНР»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:02 | 12.04.2023 / Новини / /
Перегляди
418
/ Коментарі відсутні

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури 44-річній жительці міста Волноваха Донецької області заочно повідомили про підозру у державній зраді.

Про це повідомили у пресслужбі волинської прокуратури.

За даними слідства, після окупації Волновахи російськими військами начальник відділу цивільного захисту Волноваського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області, підтримуючи проросійські ідеї, перейшла на бік ворога, зрадила Присязі особового складу органів і підрозділів цивільного захисту України та погодилася обійняти посаду старшого інспектора в «государствєнном бюджетном учрєждєніі «Пожарно-спасатєльний отряд г. Волноваха мчс днр».

Працюючи у псевдооргані, вона надавала окупантам допомогу у веденні підривної діяльності проти України та просувала ідеї проросійської спрямованості.

«Окрім того, для подальшого встановлення у Волноваському районі Донецької області окупаційної влади, штучного створення у мешканців хибних уявлень про добрі наміри окупаційних військ та незворотного і стабільного існування на території влади рф та ідей «руского міра», «інспекторка» брала участь у агітаційних заходах та святкуваннях з нагоди російських свят», – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа