<

Волинські правоохоронці застерігають мешканців: орудують автомобільні злодії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 25.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинські правоохоронці застерігають мешканців, що на території міста та області трапляються випадки крадіжок із автомобілів.

Про це повідомляють на сайті поліції Волині.

Злодії викрадають із транспортних засобів залишені або забуті в автомобілі сумки, барсетки, портмоне, мобільні телефони та інші цінні речі. Як правило, об’єктами злочину є автомобілі, які не обладнані охоронною сигналізацією та стоять в неосвітлених місцях.

Поліція Волині просить власників транспортних засобів аби запобігти угону авто та крадіжкам майна із машин дотримуватися наступних порад:

– обладнайте автомобіль протиугінними пристроями;
– зачиняйте машину, навіть, якщо залишаєте її ненадовго;
– забирайте з автомобіля гроші, цінні речі та документи;
– в жодному разі не залишайте ключі в замку запалювання, навіть, у тих випадках, коли покидаєте авто на декілька хвилин у власному гаражі;
– подбайте про надійне місцезнаходження транспортного засобу, не залишайте автомобіль у неосвітлених дворах будинків;
– закривайте кришку бензобака: це не тільки попередить крадіжку бензину, а й у випадку угону залишить злочинців без можливості заправити автомобіль;
– не зберігайте в салоні викрутки та інші предмети, які можуть бути використані для запуску двигуна без ключа запалювання.
– за наявності гаражів, не допускайте позагаражного зберігання транспортних засобів, при їх відсутності – зберігайте автомобілі на стоянках, які охороняють.

«Якщо ж вам не вдалося уникнути неприємностей і ваше авто все ж таки обікрали, ні в якому разі не сідайте у машину, а відразу ж телефонуйте у поліцію»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок