<

Волинські поліцейські ганялися по всій області за водієм, який не зупинився на вимогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:22 | 6.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині працівники поліції розгорнули заледве не спецоперацію, аби затримати водія автомобіля Volkswagen, який проігнорував вимогу про зупинку.

Подія трапилася сьогодні, 6 березня, – повідомляє  ВолиньPost .

Курйозна ситуація сталася на Волині. Аби затримати водія, який проігнорував вимогу про зупинку, працівники поліції змушені були переслідувати втікача мало не через всю область.

У СК ГУНП у Волинській області пообіцяли прокоментувати ситуацію згодом.

Тим часом із власних джерел у правоохоронних органах стало відомо, що в Копачівці поліцейські зупиняли автомобіль Volkswagen. Однак, водій проігнорував їхню вимогу і тільки пришвидшив хід. Правоохоронці розпочали переслідування машини. Гналися за іномаркою аж до Ковеля, де водій повернув на Доманове.

Задля перехоплення втікача правоохоронці залучили додаткові сили, але без особливого успіху. Вже коли Volkswagen повернувся назад, його вдалося зупинити поблизу Ковеля.

Тест на алкоголь засвідчив, що водій тверезий. Але у правоохоронців виникли підозри, що чоловік може перебувати у стані наркотичного сп’яніння. «Якщо цей факт не буде підтверджено, то водієві загрожує лишень адмінвідповідальність за ігнорування вимоги поліцейського про зупинку транспортного засобу», – зазначив співрозмовник.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер