<

Волинські поліцейські за 2 дні винесли понад 100 постанов за порушення маскового режиму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 11.11.2021 / Новини / , , /
Перегляди
319
/ Коментарі відсутні

З 8-о по 9-те листопада правоохоронці здійснили близько семисот перевірок дотримання карантинних вимог.

За результатами – складено один адмінпротокол на працівника закладу торгівлі за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП, що передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень, – інформує пресслужба поліція Волині.

Винесено також понад 100 постанов за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП – порушення маскового режиму. За відсутність масок у громадських місцях порушникам загрожує штраф від 170 до 255 гривень.

Поліція вкотре закликає неухильно дотримуватися карантинних обмежень, адже вони необхідні для збереження вашого здоров’я та здоров’я ваших близьких.

Нагадаємо, з 8 листопада на Волині введено червоний рівень епідемічної небезпеки. Відповідно на території області як для суб’єктів господарювання, так і для громадян розширено ряд обмежень. Обов’язки щодо перевірки дотримання карантинних вимог, окрім інших служб, покладено і на Національну поліцію України.

Поліцейські перевіряють міський та міжрегіональний громадський транспорт, громадські заклади, також проводять профілактичну роботу та роз’яснюють людям важливість дотримання карантинних обмежень.

Нагадаємо, що у червоній зоні роботу закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, фітнес-центрів, басейнів та спортзалів, а також проведення масових заходів дозволено лише за умови повної вакцинації працівників чи наявності негативного ПЛР-тесту; у транспорті міжрегіонального сполучення можна пересуватись за наявності сертифікату про вакцинацію, ПЛР-тесту, який зроблено не більш ніж за 72 години до поїздки, або сертифікату про одужання від коронавірусу; у громадських місцях люди повинні дотримуватись маскового режиму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа