<

Волинські платники податків перерахували в держбюджет вже понад 1 мільярд гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 5.10.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

До загального фонду державного бюджету на Волині зібрано понад 1 мільярд гривень податкових платежів. Це на 428,4 мільйона гривень більше, як за дев’ять місяців торік.

Такий суттєвий ріст податкових надходжень з Волині в ГУ ДФС області пояснюють не лише дещо зміненим порядком перерозподілу податків між державним та місцевими бюджетами, а й значним зростанням окремих видів платежів, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області

Зокрема, на Волині значно зросли надходження рентної плати за користування надрами – на 60 млн.грн., податку на прибуток – на 51,6 млн.грн., частини прибутку державних підприємств – на 29,6 млн.грн., рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів – на 13,2 млн.грн.

«Зростання надходжень податкових платежів загалом на 68,9 відсотка до державного бюджету – результат спільної роботи фахівців ДФС у напрямку попередження застосування схем мінімізації та, відповідно, спрямування резервів у державну  скарбниці. Хочу особливо наголосити, що без активного діалогу з представниками бізнес – середовища та розуміння з боку платників податків такого вагомого результату було б досягнути неможливо», – зазначив начальник Головного управління ДФС у Волинській області  Віталій Чуй.

Керівник ГУ ДФС в області підкреслив, що наповнення бюджетів усіх рівнів в області  забезпечується не шляхом фіскального тиску.

«У роботі з платниками податків ми надаємо перевагу не фіскальним заходам, а конструктивному діалогу, – особливо наголошує  керівник ГУ відомства в області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця