<

Волинські митники звітували про боротьбу із контрабандою за 2016-й рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:47 | 9.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Протидіючи контрабанді упродовж січня-лютого 2016-го року оперативні працівники Волинської митниці ДФС запровадили 485-ть справ про порушення митних правил на загальну суму 5,5 мільйона гривень, вилучили предметів правопорушень на суму 4,7 мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Кількість запроваджених справ перевищує минулорічні показники на 225 справ, а сума встановлених порушень – на 858 тисяч гривень більша.

Лише упродовж двох місяців  2016-го року оперативні працівники Волинської митниці ДФС припинили 139-ть спроб незаконного переміщення тютюнової контрабанди на загальну суму 533 тисячі гривень, з незаконного обігу вилучили 74 155 пачок цигарок.

Водночас припинили 7 спроб незаконного переміщення валюти на суму 241 тисяча гривень, припинено 17-ть випадків незаконного переміщення наркотичних речовин та 2 факти незаконного переміщення зброї.

В одному випадку оперативники митниці припинили спробу незаконного переміщення культурних цінностей.

У результаті заходів із протидії контрабанді та митним правопорушенням до правоохоронних структур надіслано 26-ть повідомлень про правопорушення, що містять ознаки злочину.




один коментар
  1. Ці КОЗЛИ звітують… а як вимагати гроші при перетині кодону з людей відкрито і нагло про це чомусь не звітують? Розтріляти пару митників хабарників і кінці в воду, інший задумався може.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця