<

Волинські митники зупинили спробу незаконного перевезення товару на суму понад пів мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:28 | 27.07.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Посадові особи Волинської митниці ДФС зупинили спробу незаконного переміщення товару загальною вартістю понад пів мільйона гривень

Плити з вапняку загальною вагою 20,8 тонни та вартістю 23,6 тисячі євро з порушеннями митних правил мав намір транспортувати громадянин України через митний пост «Ягодин», – повідомляє прес-служба ДФС.

Для проведення митного контролю товару, водій транспортного засобу надав посадовим особам Волинської митниці ДФС товаросупровідні документи,згідно яких загальна вартість товару становить 9,8 тисяч євро.

З метою перевірки законності переміщення через митний кордон України вказаного товару фахівцями митниці було направлено запит до відправника та продавця товару – компанії з Німеччини.

Після отриманої відповіді було встановлено, що справжня вартість транспортованого товару у 2,4 рази перевищує задекларовану для митного оформлення і на момент переміщення через митний кордон України становить 552 тисячі гривень за курсом Національного банку України.

Відтак, за ознаками переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу доходів і зборів  як підстави для переміщення товарів документів, що містять  неправдиві відомості щодо його вартості, відносно комерційного директора українського товариства складено протокол про порушення митних правил.

Товар тимчасово вилучено працівниками Волинської митниці ДФС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер