<

Волинські митники попередили чергову спробу наркотичних наркотичних речовин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:55 | 4.02.2016 / Новини / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Через митний пост «Ягодин» Волинської митниці ДФС громадянин України намагався вивезти два пакети з речовинами рослинного походження зеленого кольору.

Рослинну сировину порушник розмістив у поліетиленовому пакеті та паперовому згортку, – інформують посадові особи митниці.

Задекларувавши для перетину кордону смугу спрощеного руху «зелений коридор», громадянин приховав незаконний вантаж у гаманці,який прилаштував на панелі авто з боку пасажира.

Втім, пильність працівників управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС завадили незаконному вивезенню наркотичних речовин.

У діях громадянина вбачається правопорушення, що містять ознаки злочину, передбаченого ст. 305 КК України. Відтак, повідомлення про ці факти спрямовано до СВ УСБУ у Волинській області.




один коментар
  1. Ха-ха-ха))) завадили незаконному вивезенню а що буває законне??? И хай би вивозив з країни,він же не ввозив ну забувся висунути з гаманця чоловіче коробок трави випадково то що? Лучше би завадили незаконному вивозу корисних копалин яких тоннами вивозять з країни ліс бурштин і.т.д.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок