<

Волинські міліціонери будуть шукати інтернет-піратів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 27.04.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
Волинські правоохоронці проведуть операцію для виявлення осіб, які займаються порушенням авторських прав із використанням всесвітньої павутини.

Повідомляє прес-служба МВС України у Волинській області.

Операція під такою умовною назвою триватиме з 20 квітня по 20 травня.

Цільове оперативно-профілактичне відпрацювання проводиться з метою активізації розшукових заходів щодо протидії організованій злочинності, виявлення та документування членів груп та окремих осіб, які спеціалізуються на вчиненні протиправних діянь у сфері охорони авторських і суміжних прав із використанням всесвітньої інформаційної системи загального доступу Інтернет та телекомунікаційних мереж.

Вищевказані правопорушення передбачені статтями 176 та 229 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, порушенням авторських прав в мережі Інтернет вважається копіювання та розповсюдження, як з метою отримання прибутку, так і без, музичних композицій, копій фільмів, телепередач, програм, комп’ютерних ігор, літературних творів і т.і. Тобто скачений через торент фільм чи викладена в соцмережі улюблена пісня, не кажучи вже про неліцензійне забезпечення вашого ПК, автоматично тягне за собою покарання штрафом від двохсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа