<

Волинські лісівники з латвійськими партнерами передали ще чотири авто на передову

16:40 | 20.05.2023 / Новини / , /
Перегляди
114
/ Коментарі відсутні

Волинські лісівники разом із партнерами з Латвії передали українським захисникам ще чотири автомобілі, обладнання для дронів, засоби гігієни.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу.

Два автомобілі, які доставили на передову для потреб волинської 100-ої бригади, придбали силами колективів лісівників. Вантажівка та ще один позашляховик – подарунок колег із Латвії – також уже служать військовим.

13 травня в латвійському муніципалітеті Ренда відбулася благодійна зустріч з представниками лісової галузі Латвії Едвіном Заковіцем та Марісом Лиопу – постійними партнерами волинських лісівників. Під час зустрічі вдалося забрати 450 євро на підтримку України, які вже використані для закупівлі засобу проти опіків «Пронтосан».

Муніципалітет Ренди отримав подарунок від України – картину, написану матір’ю Ярослава Гранітного, українського захисника, який загинув у бою.

Окрім того, в Музеї національного руху опору у Вієстурі Маріс Лиопа вручив Андрісу Кейзарсу, засновнику музею та голові правління Фонду Рубенса, подарунок від волинських захисників: годинник, який виготовив боєць 14-ї бригади Олег Пичка зі снарядів, зібраних в зоні бойових дій у Куп’янську, а також український прапор, надісланий до музею бійцями 100-ї бригади з Луцька.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа