<

Волинські громадські активісти просять владу не виступати під час заходів вшанування Героїв Небесної Сотні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 17.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинські громадські активісти написали звернення до представників влади, в якому закликають їх утриматись від публічних виступів під час заходів вшанування Героїв Небесної Сотні.

Заяву, яку підписали представники різних волинських громадських організацій занесли в Волинську облдержадміністрацію у середу, 17 лютого, – повідомляє Громадське.Волинь.

12746472_1024211507650099_1990395416_n

«Підписали звернення про те, що не може бути такого, щоб на заходах, які будуть організовуватись біля могили Мойсея, виступали керівники нашої виконавчої та законодавчої влади. Це і Палиця, Гунчик і Романюк, які під час революції боялися сили Майдану», – зазначив керівник «Громадського руху «Народний контроль» на Волині Павло Данильчук.

Заяву активісти планували передати особисто в руки Володимиру Гунчику. У нього була зустріч. Також планували поговорити про вшанування Героїв Майдану та про суди, які тривають над бійцями 51-ої бригади. Проте поспілкуватися з головою облдержадміністрації їм не вдалося.

Проте із головою Волинської облдержадміністрації активістам поспілкуватися не вдалося. У нього була зустріч. Заяву залишили керівнику відділу забезпечення діяльності керівництва апарату облдержадміністрації Олені Козюпі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер