<

Волинські «фронтівці» стали донорами крові для поранених військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 16.06.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Луцьку стартувала тижнева благодійна акція «Здай кров солдату», ініціаторами якої є Волинська обласна організація «Народний фронт». У перший день доброчинної акції на благо поранених військових стати донорами зголосилися десяток активістів луцького партійного осередку,громадські діячі та представники ЗМІ.

За словами заступника голови ВОО «Народний фронт», помічника народного депутата Ігоря Гузя Андрія Бокоча, протягом тижня кров здаватимуть не лише в обласному центрі, а в районах, де медичні заклади оснащені обладнанням для взяття донорської крові, – повідомляє прес-служба ВОО «Народний фронт»

«Донорська кров потрібна для хлопців, які перебувають на сході, і тим, хто лікується на Західній Україні. Ми в такий спосіб висловлюємо їм свою підтримку, бо те, що вони переживають, – це страшно», – наголосив Андрій Бокоч.

Помічник народного депутата України Ігоря Лапіна, керівник луцьких «фронтівців»  Юрій Моклиця каже, що здає кров вдруге у житті. Цього разу відгукнувся допомогти із патріотичних міркувань.

Акція «Здай кров солдату» триватиме до кінця тижня.

DSC_0289
IMG_1259
IMG_1262




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер