<

Волинські депутати проголосували за скандальний закон, який позбавляє пільг родичів загиблих на Сході

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:28 | 9.06.2015 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Волинські нардепи з «Народного фронту» Ігор Гузь, Ігор Лапін та Юрій Савчук підтримали законопроект, який позбавив пільг родичів загиблих учасників російсько-української війни.

Про це інформує власкор «Вголосу».

28 грудня 2014 року нардепи внесли зміни до законодавства та скасували пільги для родичів загиблих учасників російсько-української війни. «За» скасування пільг проголосували волинські нардепи з «Народного фронту» Ігор Гузь, Ігор Лапін та Юрій Савчук.

Сьогодні ж, 8 червня, під стінами Волинської ОДА відбувся пікет родичів загиблих в російсько-українській війні. Підставою акції стали зміни, внесені народними депутатами до статті 15 ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» перед новим роком, що передбачає «Установити, що пільги, передбачені пунктами 1, 2, 4, 5, 6 та 20 частини першої цієї статті (15) надаються за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначеному Кабінетом міністрів України». Цими ж змінами виключені пільги на безкоштовний проїзд.




один коментар
  1. Проблема в тому ,що спочатку популізмом депутатики займаються а потім не знають як розрулювати. Думати треба головою. Грошей нема.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер