<

Волинські благодійники відправили на Схід 8 коліматорних та 2 оптичних приціли

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 11.01.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В той час, як чимало підприємств, установ та організацій відпочивали в період новорічно-різдвяних свят, Благодійний фонд «Волинь-2014» продовжував працювати та допомагати українським військовим.

Мало не щодня в офіс Фонду надходили заявки із проханнями закупити необхідні речі для волинських військовослужбовців, які нині перебувають в зоні проведення антитерористичної операції.

Сьогодні працівники благодійної організації відправили на Схід вісім коліматорних та два оптичних приціли для бійців 24 окремої механізованої бригади.

З ініціативою придбати коліматорні приціли виступив демобілізований лучанин Максим Жук, який працює на підприємстві «Модерн-Експо». Хлопець звернувся до своїх колег та запропонував зібрати кошти для закупівлі дороговартісного американського військового спеціалізованого обладнання одному з підрозділів 24 ОМБР, де проходить службу один з «модернівців».

До цієї ініціативи долучився Благодійний фонд «Волинь-2014» та придбав цим бійцям два оптичні приціли.

Разом з оптикою, благодійники передали на Схід книги та розмальовки для дітей Донбасу.

Окрім цього, напередодні Різдвяних свят Благодійний фонд закупив систему відеоспостереження для бійців батальйону «Айдар» на загальну суму понад 30 тисяч гривень, а родині мобілізованого бійця з Старовижівського району придбали два причепа дров.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок