<

Волинські бізнесмени платитимуть екологічний податок за шкідливі викиди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 13.03.2015 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Луцьку говорили про суб’єктів господарювання, які здійснюють шкідливі викиди речовин в атмосферне повітря та повинні сплачувати екологічний податок в рівних умовах.

Про це стало відомо під час засідання робочої групи з врегулювання питань, спрямованих на покращення ситуації щодо сплати екологічного податку в області, – повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Начальник управління екології і природних ресурсів облдержадміністрації Олександр Самосик повідомив, що на сьогодні у розрізі районів опрацьовано та оновлено перелік підприємств, які отримали дозвіл на викид забруднювальних речовин в атмосферу і відповідно сплачують екологічний податок.

Проте існує проблема – досить часто дозволи оформлюють на одні установи, а податок сплачують зовсім інші. А все через те, що неврегульоване законодавство та існують розбіжності між інформацією, яка надходить до Державної фіскальної служби, екологічного відомства та управління статистики.

Відтак, учасники комісії вирішили, аби поліпшити ситуацію щодо сплати екологічного податку в області, до питання слід підходити комплексно: в кожному районі необхідно провести інвентаризацію підприємств та звернути особливу увагу на паспорти сільських і селищних рад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер