<

Волинські баскетболісти захищають честь області у Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:57 | 13.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У ці дні в Республіці Польща відбувається Міжнародний молодіжний турнір з баскетболу. На змаганнях присутні команди з міст Польщі, Іспанії, Китаю, Ізраїлю, України, Туреччини, Литви, Білорусі та Росії. До міста-побратима Любліна поїхала й луцька команда «Волиньбаскет».

У перший день турніру, 12 червня, луцьким баскетболістам протистояли суперники з Китаю. Лучани поступилися конкурентам, – пише видання VIP.

У грі з польською командою з міста Бяла Подляска події відбувалися досить інтенсивно і, водночас, драматично. В середині третьої чверті луцькі юнаки поступалися одноліткам із Республіка Польща з різницею в 18 очок. Однак волинська команда змогла зібрати свої спортивні сили, і змінити хід гри на власну користь. Наші земляки отримали однозначну перемогу з рахунком 68:74.

Тож «Волиньбаскет» продовжить боротьбу за 5–8 місця. Наступними суперниками лучан стануть баскетболісти з Любліна.

«Загалом на турнірі дуже дружна тепла атмосфера. Подібні зустрічі дають можливість отримати величезний досвід на міжнародній арені нашим майбутнім чемпіонам», – ділиться враженнями з Волинським інформаційним порталом присутній на турнірі вболівальник.

fiQ7TfVTHN8
moxuNP_nJqM
z5QsVJzyRCc




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок