<

Волинські активісти хочуть щоб призначення нового керівника Волинської митниці відбувалося через відкритий конкурс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:01 | 3.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Громадські активісти та волонтери хочуть, щоб призначення нового керівника Волинської митниці відбувалося через відкритий конкурс за участю представників громадськості.

Про це вони розповіли під час прес-конференції у п’ятницю, 3 липня – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань

Станом на 12:30 до звернення із таким закликом на ім’я голови Державної фіскальної служби Романа Насірова приєдналися активісти «Самооборони Волині», «Автомайдану України», «Народного контролю Волині», волонтери об’єднання «Активіст» Костянтин Зінкевич та Олексій Панасюк та волонтер Андрій Попик.

Як розповів представник «Народного контролю Волині» Павло Данильчук, за інформацією небайдужих рядових працівників митниці їм вдалося встановити, що туди повертаються карди часів керівництва Романа Микитюка та Ігоря Калетника. Зокрема нинішнього виконувача обов’язків керівника Дмитра Якобчука він назвав «касиром» Микитюка. За його словами, нині Роман Микитюк із свого ресторану «Турійське подвір’я» нібито здійснює неформальне керівництво Волинською митницею, приймає контрабандистів та відновлює корупційні схеми.

Звернення у свої коментарях підтримали представник «Самооборони Волині» Богдан Климчук, члени об’єднання «активіст» Костянтин Зінкевич та Олексій Панасюк, член Волинської спілки учасників АТО Андрій Омельчук, керівник «Автомайдану України» Олег Бондарук, волонтер Андрій Попик.

Ще, за словами Михайла Шелепа, до звернення долучилися представники Фонду «Волинь-2014». Зокрема Климчук запропонував дати Волинській митниці один тиждень на проведення конкурсу. Якщо його не буде, варто їхати на митницю та проводити акції там, ‒ зазначив він. А Омельчук відзначив, що у разі загострення ситуації готовий до акцій прямої дії. На думку Костянтина Зінкевича, зараз в країні відбувається «контрреволюція», тому активній громадськості не варто розслаблятися.

Нагадуємо, що проти призначення Романа Микитюка активно виступав народний депутат Ігор Гузь
(Гузь проти Микитюка: чи призначать колишнього регіонала керувати Волинською митницею?)




один коментар
  1. Хлопцi ,ви що новини не читаете?Охендовському -орден, Терещук -нелюстрований, пишiть листи бабцi на село.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер