<

Волинська відповідь російському агресорові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:26 | 26.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинська відповідь російському агресорові – обличчя земляків-Героїв на білбордах, що встановлені в усіх куточках області.

І хай би що не казали скептики, одначе то – крок до перемоги у інформаційній війні, позаяк у такий спосіб можна упевнено заявити: Україна має Героїв і вони здатні захистити її цілісність, незалежність та майбутнє, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Білборди із зображеннями волинських демобілізованих у рамках реалізації інформаційної кампанії, мета котрої – підняти статус українського військового та популяризувати героїзм вояків-атовців, зокрема волинян, розробили в облдержадміністрації. Сам же масштабний проект реалізовували, залучивши фахівців райдержадміністрацій та міських рад. У результаті на теренах Волині, в особливо людних місцях, з’явилося трохи більше 50-ти білбордів.

На паперових «полотнах» – уродженці Волині. На одному фото – мешканець Ковеля, рядовий Олександр Ціолковський та його синочок. Герой із Міста залізничників – водій-механік захищав Батьківщину у складі 14 ОМБР. Мав позивний «Стиляга». Герями білборду також стали і уродженець Луцького р-ну рядовий Андрій Суй із донечкою. Андрій також служив у 14 бригаді.

Слід зазначити, що особливо вподобали ідею ковельчани. Зокрема фахівці Ковельської райдержадміністрації не лише розмістили готові борди на території району, а й розробили власні, аби в такий спосіб висловити вдячність краянам, котрі, ризикуючи власним життям, захищали рідну землю. Це – молодший сержант Микола Булік, старший солдат Богдан Сахарчук, солдати Сергій Літвінович, Андрій Панасюк та Тарас Чапко.

original-06012d8ffdd8711f3becd5ef3ad97c7c




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер