<

Волинська спілка воїнів АТО обрала нового голову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:04 | 15.05.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Після передчасної смерті легендарного айдарівця голови ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олега Твердохліба волинські атовці зібралися на позачергову конференцію. Для участі в конференції було зареєстровано 94 делегати, а також запрошені гості із громадського формування «Варта порядку», Спілки афганців, дуківці.

Перед початком роботи присутні вшанували світлу пам’ять покійного «Сармата» хвилиною мовчання, а також присвоїли (посмертно) звання «Почесний голова ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олегу Твердохлібу, – повідомляє ІА Волинські новини.

На порядку денному була низка питань, серед яких: звіт виконуючого обов’язки голови про результати діяльності спілки, фінансовий звіт, вибори голови спілки та його заступників, членів правління, членів контрольно-ревізійної комісії та ряд інших питань, які потребують нагального вирішення.

«Спілка воїнів АТО Волині протягом тривалого часу живе проблемами наших бойових побратимів. Щодня наша кількість невпинно зростає і на сьогодні ця цифра складає майже шість тисяч. Ми робимо все можливе, аби ні один із наших хлопців не відчував себе покинутим, не залишався сам на сам із своїми проблемами», – розповів в.о. голови спілки Олександр Серватович.

Делегати конференції оцінили діяльність спілки на задовільно.

Далі перейшли до основного питання порядку денного – вибори голови та заступників ГС «Спілка воїнів АТО Волині». На розгляд делегатів конференції була запропонована кандидатура Олександра Серватовича – бійця 51-ї окремої механізованої бригади, який не з чуток знає, що таке війна і свого часу добряче «понюхав пороху» на сході України. Присутні одноголосно підтримали кандидатуру Олександра Серватовича на посаду голови спілки.

Олександр Іванович подякував присутнім за довіру і висловив сподівання, що Спілка воїнів АТО Волині буде єдина як ніколи, бо тільки разом вони зможуть відстояти інтереси та законні права кожного атовця. Заступниками Олександра Серватовича стали Андрій Стасюк, Олег Кобилинський, Олександр Ярошик – справжні воїни, які свого часу, не вагаючись, стали на захист незалежності та територіальної цілісності України.

Завершилася конференція виконанням державного гімну України та спільним фото на згадку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер