<

Волинська облрада спрямувала 22,5 млн на оборону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 1.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
51
/ Коментарі відсутні

Депутати Волинської облради ухвалили рішення про виділення додаткових коштів на оборону.

Відповідне питання розглянули під час чергової сесії 1-го березня. Обранці громади ухвалили рішення про внесення змін до обласного бюджету, інформують Волинські Новини.

Пленарне засідання тривало у режимі ZOOM-конференції. Головним питанням порядку денного було спрямування додаткових коштів на першочергові потреби краю у період воєнного стану. За результатами голосування депутати виділили на це майже 22,5 млн грн.

З них більше 17,5 млн грн підуть на фінансування Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в області.

Кошти призначаються на зміцнення матеріально-технічного та ресурсного забезпечення ТрО і посилення антидиверсійної боротьби. У зв’язку з цим депутати також затвердили зміни до згаданої програми.

Також майже 3 млн грн додано на реалізацію Комплексної регіональної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер