<

Волинська обласна дирекція АТ «Райффайзен Банк Аваль» передала автомобіль для потреб благодійників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 21.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинська обласна дирекція АТ «Райффайзен Банк Аваль» передала для потреб Благодійного фонду «Волинь-2014» автомобіль «Фольксваген Т5».

Це вже другий транспортний засіб, який представники фінансової установи надали на благодійні цілі. Перший автомобіль «Фольксваген LT35» вже доволі довго слугує волинським військовослужбовцям на Сході для виконання бойових завдань.

За словами директора Волинської дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль» Лариси Барабаш, фінансова структура завжди була соціально відповідальною установою. «Ми опікувалися дітьми, позбавленими батьківського піклування, людьми похилого віку, допомагали Волинським організаціям глухих та сліпих, також опікувалися пацієнтами психоневрологічного диспансеру».

Вона каже, що після початку бойових дій на Сході України, банкіри не могли стояти осторонь: «Троє наших хлопців покинули мирні професії фінансистів та банкірів і сьогодні боронять українську землю на передовій. Тому ми впродовж останніх півтора року збираємо кошти на медикаменти, допомагаємо пораненим бійцям із сусідніх областей, також збирали кошти на індивідуальні засоби захисту. Сьогодні нам вдвічі приємно передавати цей автомобіль благодійникам Волині. Ми сподіваємося, що він служитиме добрим справам. Якщо він стане на захисті життя і здоров’я наших українських чоловіків, то, звичайно, ми зробили добру справу».

Виконавчий директор Благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович подякував директору банку Барабаш Ларисі Петрівні та її працівникам за постійне піклування та допомогу, яку вони проявляють до мешканців Волині.

«Це вже другий автомобіль, який нам передає Волинська обласна дирекція АТ «Райффайзен Банк Аваль». Цей банк – це приклад соціально відповідального бізнесу, який дбає не лише про добробут своїх працівників, але й про волинян, які мають нагальні потреби в якійсь допомозі. Перший транспортний засіб зараз виконує завдання та рятує життя наших військовослужбовців. І цей автомобіль буде використовуватися за своїм функціональним призначенням», – зазначив Володимир Кривович.

unnamed (3)
unnamed (2)
unnamed (1)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер