<

Волинська митниця самоочищується від працівників, схильних до корупційних проявів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 9.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

«Волинська митниця самоочищується від працівників, схильних до корупційних проявів»,- про це заявив в.о. начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора, коментуючи нещодавнє затримання працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Волинській області спільно з співробітниками прокуратури та СБУ у Волинській області на митному посту «Луцьк» посадової особи митниці під час отримання неправомірної вигоди в сумі 800 доларів США .

Хабар працівниця митного поста отримала через посередника, в ролі якого виступав один з митних брокерів від громадянина Г. за зменшення суми сплати митних платежів під час митного оформлення чотирьох тракторів, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області

Важливо, що проведення цієї спецоперації щодо активної протидії фактам зловживань в митних органах відбулось за сприяння в.о. начальника Волинської митниці ДФС Юрія Мацібори в межах процесів самоочищення від працівників, схильних до корупційних проявів під час виконання покладених на них обов’язків.

«Суттєвим кроком до зменшення корупційних проявів у митній сфері стане кадрова реформа. Її основні критерії – професійність, відданість своїй справі, патріотизм та порядність, за якими будуть відбиратись спеціалісти, що будуть працювати на митниці. Саме такий курс на жорстоку боротьбу з корупцією взяло керівництво Державної фіскальної служби України, так само діятиму і я, як керівник, на якого покладено обов’язки в. о. начальника Волинської митниці,- наголосив Юрій Мацібора.

За словами керманича Волинської митниці, на нещодавній зустрічі з представниками громадськості та бізнесу досягнуто домовленості щодо проведення прозорого кадрового конкурсу, зокрема, на посади начальників митних постів в Ягодині та Устилузі.

«Щодо мене, то я готовий особисто йти на відкритий конкурс, бути присутнім на громадських слуханнях і відкрито спілкуватись з представниками громадськості, аби вибудовувати нову філософію взаємин, яка базується на європейських цінностях співпраці і дотримання законності»,- підсумував Юрій Мацібора .




один коментар
  1. Ха Ха, що за брєд? Яке самоочищення? Замовна стаття. Вчора їхав через Ягодин. Такса транзитьу авто на польській реєстрації 20 грн., вчора здерли 50 грн., навіть нічо слухати не схотіла сказала: “Одна нога тут, друга там”. Митник на митниці найменш кваліфікований працівник, навчений лише брати хабарі. Самоочищення – брєд. 800 доларів. Там мільйони в день відкату. Роблять показуху, на мінімальному хабарі. та тому митнику за це нічого навіть не буде. Хіба переведуть на інший пост.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер