<

Волинська митниця не побачила півторатонної партії бурштину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 18.03.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарів 5

У Польщі затримали бурштин на 167 мільйонів, який пропустила волинська митниця. Вантажівку затримали у пункті пропуску Дорогуськ вже після того, як вона успішно проїхала український пункт.

Польські прикордонники і митники затримали рекордну партію бурштину з України – 1,5 тонни вартістю 24 млн злотих (167 млн грн).

Вантажівку затримали у пункті пропуску Дорогуськ вже після того, як вона успішно проїхала український пункт пропуску у Ягодині Волинської області, де українські митники і прикордонники не помітили півтори тонни контрабандного бурштину, пише Четверта влада.

– Під час перевірки вантажівки митники зауважили під легальним товаром мішки і картонні коробки. Виявилось, що вони були заповнені бурштином, – розповіла польському телебаченню TVN24 Мажена Семенюк з митниці у Бялій Подлясці.

Після того, як митники оглянули весь товар з вантажівки, з’ясувалось, що до Польщі намагались ввезти 1,5 тонни бурштину. Як кажуть польські митники, це рекордна партія, яку затримували на кордоні. За весь 2015 рік митниця у Бялій Подлясці затримала 900 кг бурштину.




коментарів: 5
  1. От, йолки- палки, потрусять наших митників,- а вони нам за “контрабас” тариф піднімуть.

  2. ото живе таможня-будували по три хати дітям а тепер будуть по пять.ото зарплата- живи і радуйся.Папанов – казав-щоб ти жив на одну зарплату.

  3. І тож треба не побачити півтори тонни бурштину.Оце клас.Всерівно -що везли 1.5кг.бурштина.Ось так і живем.Бідує таможня.Жах жах жах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця