<

Волинська митниця і громадські інституції домовилися про постійний діалог і сприяння митній справі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:39 | 16.09.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На Волині розпочав роботу Форум сприяння митній справі та інвестиціям Волині. Документально домовленість Волинської митниці ДФС та громадськості Волині щодо започаткування роботи Форуму сприяння митній справі та інвестиціям Волині своїми підписами у Меморандумі засвідчили в.о. начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора та голова правління Форуму Олександр Таран.

«Ми перегорнули сторінку непорозуміння та конфліктності, що інколи мала місце в недалекому минулому, хоч я, як нещодавно призначений керівник, не маю до цього жодного відношення. Однак, розуміючи, яку важливу роль нині відіграє громадськість в суспільно житті, Волинська митниця ДФС завжди шукатиме компромісні шляхи в межах правового поля для порозуміння з представниками громадських інституцій та суб’єктами ЗЕД», – наголосив під час заходу в.о. начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора, – повідомляє прес-служба ДФС

Окрім того, керівник волинських митників поінформував представників громадськості, що Волинська митниця обговорює з польськими колегами  питання прискорення проходження митних процедур на митниці.

«Зокрема, йдеться про подвоєння пропуску одиниць транспорту в зоні обслуговування митниці з 550 до 800-850 одиниць на добу. Такий режим роботу дозволить громадянам та бізнесу проходити митні формальності удвічі швидше, що разом з тим не позначиться на якості митних послуг. Технологічні моменти такої роботи вимагають детального обговорення за участі українських та польських експертів, вдосконалення  та поетапного впровадження», – підкреслив Юрій Мацібора.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця