<

Волинська митниця ДФС ініціює законодавчі зміни для спрощення процедури митного оформлення гуманітарних вантажів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 8.06.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинська митниця виступає з ініціативою внесення змін у діюче законодавство щодо спрощення процедури митного оформлення гуманітарних вантажів. 

Це питання стало одним з основних для обговорення під час робочого візиту народного депутатa України, члена Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Андрія Федоровича Антонищака на Волинську митницю ДФС.

Під час зустрічі спільно з керівником установи Андрієм Андрейківим обговорено питання митного оформлення товарів, гуманітарних вантажів та засобів для українських військових у зоні антитерористичної операції.

«Сьогодні представники волонтерського руху дуже активні та існує багато бажаючих допомогти армії, бойовим підрозділам. А головне завдання митниці – всіляко сприяти волонтерським організаціям у їх нелегкій роботі», – зазначив під час зустрічі керівник митниці Андрій Андрейків.

Сторони обговорили усі проблемні моменти, які виникають під час перевезення через кордон України гуманітарної допомоги,  товарів для військових.

Під кінець зустрічі Андрій Федорович Антонищак ознайомився з специфікою роботи  митного поста «Ягодин» та контролюючих служб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер