<

Волинська митниця абезпечила у вересні 460 мільйонів гривень платежів до держбюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 8.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинська митниця ДФС у вересні 2015 року забезпечила до державного бюджету 460 мільйонів гривень платежів, що на 154,2 мільйона гривень, або на 50,4 відсотка більше, ніж за відповідний період минулого року.

Про це  під час спільного засідання комісії з митних питань Громадської ради при ГУ ДФС  у Волинській області  та представників ВГО «Форум сприяння митній справі та інвестиціям на Волині» повідомив в.о. начальника Волинської митниці ДФС  Юрій Мацібора.

Як запевнив представників громадськості, брокерську спільноту та імпортерів регіону керівник Волинської митниці, таке суттєве зростання митних платежів – очікуваний результат  конструктивної  роботи в площині  «бізнес – держава – митниця». При цьому, бізнес розуміє свою відповідальність у цей непростий для країни час, адже сумлінно виконує взяті на себе зобов’язання. Зі свого боку Волинська митниця ДФС робить все можливе для  комфортного обслуговування суб’єктів ЗЕД.

«Хочу проінформувати присутніх, що у вересні цього року Волинською митницею ДФС досягнуто перевиконання митних надходжень. Як ви знаєте, 50% від  суми перевиконання відповідно до закону, що підписав Президент, буде перераховано на фінансування доріг загального користування державного значення. Загалом у скарбницю області Волинською митницею ДФС вже спрямовано 40 мільйонів гривень. Митниця відповідально виконує взяті на себе зобов’язання»,- підсумував на засіданні Юрій Мацібора.

До слова, за дев’ять  місяців 2015 року Волинська митниця ДФС мобілізувала до держбюджету  майже 3,4 мільярда гривень  платежів




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа