<

Волинським пораненим військовим передали медикаменти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 18.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
541a822cc23ee

Волинські податківці передали пораненим учасникам АТО медикаменти на суму 26 тисяч гривень.

Медпрепарати, призначені для лікування і реабілітації поранених під час АТО на Сході України,  начальнику Луцького військового госпіталю  передав  виконуючий обов’язки начальника ГУ Міндоходів Волині Віталій Чуй, – повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів Волині.

«Ці ліки  вітчизняного та імпортного виробництва допоможуть проводити курси лікування та реабілітації поранених учасників АТО, котрі нині перебувають у госпіталі. Визначитися з переліком  медикаментів нам допоміг начальник Луцького військового госпіталю Олександр Хоменко. Тому ми сподіваємося, що всі препарати стануть в нагоді  пацієнтам госпіталю», – зазначив Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ відомства на Волині, члени родин 27 працівників територіальних підрозділів органів Міндоходів в області теж несуть службу в зоні АТО.

«Проблеми, які доводиться вирішувати сім’ям учасників АТО, нашому колективу добре знайомі. В міру можливого ми намагаємося допомогти не лише родинам наших працівників, а ще й тим, хто не проігнорував виконання конституційного обов’язку захисту незалежності і суверенітету України у такий складний для нашої держави час», – зазначив Віталій Чуй. .

Наразі в Луцькому військовому госпіталі проходять лікування та реабілітацію 264 учасника АТО, із них 258 –  волиняни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа