<

Волинських резервістів призиватимуть на навчальні збори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 23.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Протягом вересня-жовтня на Волині триватимуть військові збори підрозділів територіальної оборони області, до яких залучать близько тисячі військовозобов’язаних.

Про це повідомили під час брифінгу у Волинському обласному військовому комісаріаті.

Як розповів військовий комісар Волинського ОВК полковник Роман Кулик, восени заплановано призов військовозобов’язаних для проходження відповідної підготовки.

Що стосується термінів, то, перш за все, 31 серпня на польовий вишкіл вирушать майже півтисячі військовозобов’язаних оперативного резерву другої черги. У складі стратегічного угруповання вони проходитимуть підготовку на 233-му загальновійськовому полігоні. Після чого відбудуться навчання із окремою бригадою територіальної оборони, де 13-19 вересня командири батальйонів з підрозділами проходитимуть підготовку зі злагодженості дій штабів.

За кожним учасником зборів зберігається середньомісячна заробітна плата за місцем роботи, робоче місце, соціальні страховки, а також він отримає добові. Непрацюючим за час зборів виплатять грошове забезпечення у розмірі прожиткового мінімуму.

Військовий комісар також зазначив, що учасників зборів, окрім полігонів, нікуди не відправлятимуть, і усі гарантовано повернуться до своїх місць роботи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця