<

Волинських бійців хочуть занурити у новий світ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 17.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
656455

Волинські бійці проходитимуть реабілітацію в приватній садибі.

Про це розповіла координатор проекту, волонтер Анна Лисакова під час прес-конференції Ковельського центру допомоги 51-ій бригаді в п’ятницю, 16 жовтня, – повідомляє ВолиньPost.

Вона зауважила, що хлопці самі приходять і кажуть, що вони божеволіють. Оздоровлення в санаторіях і психологічна допомога, як вони кажуть, вже не дають ефекту.

«Тому і виникла задумка створити для хлопців такі умови, щоб вони занурилися у новий світ, щоб відірвалися від буденних думок, спогадів про війну, переживань, пов’язаних з нею», – зазначила Лисакова.

Вона додала, що за кошти спонсорів знайшли і садибу, і доїзд організують. Так, днями перших 15 військовослужбовців поїдуть туди на оздоровлення.

Розробник проекту психотренінгу, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології і безпеки життєдіяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Антоній Мельник зазначив, що проект покликаний не тільки відновити психологічне здоров’я військовим, але й зробити так, щоб вони допомагали вилікуватися своїм побратимам.

«Ми не зможемо охопити кожного бійця особисто, але ті, хто уже пройшов тренінги, будуть вміти надавати психологічну допомогу своїм побратимам»,- пояснив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок