<

Волинський волонтер розповів, куди пішли гроші, виділені на підтримку військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 2.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0018

Волонтер Роман Мартинюк, якого президент Порошенко за волонтерську діяльність нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, розповів про використання волонтерами коштів, виділених обласною радою на допомогу воїнам АТО. Про це стало відомо 2-го жовтня під час зустрічі з заступником голови Волинської обласної ради Ігорем Гузем, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

«І цікаво, і приємно, що наша Волинська обласна рада так високо поставила планку – не сто тисяч, не двісті, там реально було виділено майже шість мільйонів гривень. Якщо в бюджеті скромної Волинської області, однієї з найменших за чисельністю населення, знайшлося майже шість мільйонів гривень для військових, то резерви в принципі в державі існують і в інших областях», – сказав Роман Мартинюк. Також волонтер зазначив, що приємно вражений довірою влади до волонтерів.

Волонтер розповів, що зараз також існує гостра потреба в забезпеченні військ в зоні АТО. Зокрема, вчора зробили останні закупівлі: 1000  матраців та двісті спальних мішків. У процесі доставки рукавички, дощовики, наколінники та теплі речі. Тобто кошти були розподілені та освоєні.

Поряд з тим волонтер сказав, що сподівається на подальшу підтримку влади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок