<

Волинський тренер розкритикував “Шахтар”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 29.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
top-photo

Тренер луцької “Волині” Віталій Кварцяний зазначив, що донецький клуб “Шахтар” постійно диктує правила та чимось незадоволений.

Керманич луцької “Волині” Віталій Кварцяний підтримує двоматчеву систему Кубка України і йому не шкода, що команда після перемоги над “Дніпром” могла вийти вже у чвертьфінал, – повідомляє Про Спорт.

“Не шкода! Найголовніше, що “Шахтар” чимось незадоволений. Вони ж диктують правила. Вони пишуть регламент. Вони пишуть Кубок, жеребкування – і вони ще чимось невдоволені. Вже вся Друга ліга пограла з “Шахтарем”, вже вся Перша ліга буде грати. І все щось їх не влаштовує. Ми мусимо грати. Я і три гри грав би. Для чого ми працюємо? І так ігор мало – а кажуть багато граємо. Де ми багато граємо? В нас всього 26 ігор на сезон і пару ігор на Кубок. Добре що ми виграли в “Охтирки” і тут є якісь шанси. Відсотків 30 на “Дніпро” – я більше не даю… Мені не подобається, що шукають, що “Шахтарю” підходить. От підходить “Шахтарю” – так і роблять. А ми, всі інші, підлаштовуйтеся, як хочете”, – сказав Кварцяний.

Зазначимо, що керманич “Шахтаря” Мірча Луческу заявив, що грати два матчі Кубка України – це помилка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер