<

Волинський бізнесмен, який був за Януковича, теж балотується в нардепи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 2.10.2014 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
2681988556

Відомий волинський бізнесмен Сергій Ковальчук теж вирішив позмагатися за мандат народного депутата України на позачергових виборах українського парламенту, які відбудуться 26 жовтня 2014 року.

Інформація про реєстрацію кандидатом у депутати Сергія Ковальчука з’явилася на сайті  Центральної виборчої комісії, – пише Волинь Світ.

Ковальчук Сергій Михайлович народився 13 січня 1958 року в селі Замличі Локачинського району, освіта вища, фізична особа підприємець, безпартійний, проживає в місті Володимирі – Волинському. Зареєструвався бізнесмен шляхом самовисування.

Та на всю Україну прославився володимирський бізнесмен Сергій Ковальчук відкритою підтримкою колишнього Президента Віктора Януковича.

Влітку 2013 року на приміщенні, що орендують комерційні структури відомого бізнесмена Сергія Ковальчука з’явився плакат, у якому колишній кандидат у народні депутати від імені свого12 – тисячного колективу виражав В.Ф.Януковичу свою підтримку.

Через декілька днів після появи плакату Президент України віддячив волинському бізнесмену нагородою. До дня Конституції Сергія Ковальчука нагородили орденом «За заслуги» ІІ – ступеня.

Після побиття студентів 30 листопада 2013 року та початку багатомільйонних масових акцій протесту плакат раптово зник, а пан Ковальчук пообіцяв повернути його після того коли винні у побитті мирних демонстрантів будуть покарані.

Проте, невдовзі  транспарант на підтримку В.Ф. Януковича з’явився на своєму звичному місці, тепер уже з фотографією гаранта, виконаною у стилі кращих зразків «радянського  портрету членів ЦК».

Люди обурені поведінкою олігарха, який до того ж балотувався по цьому округу до Верховної Ради у 2012 році, як позапартійний, самовисуванець і при цьому усіляко відмежовувався від правлячої партії Регіонів та Президента разом із депутатими Володимир – Волинської міської ради Анатолієм Сорокою та депутатом Володимир – .Волинської районної ради Павлом Карпюком  розірвали плакат взимку під час протестних акцій.

Нагадаємо,  інтернет-видання “БУГ” створило опитування для мешканців округу №19, аби дізнатися ступінь довіри волинян про кандидатів у народні депутати України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер