<

Волинському сільському голові, якого спіймали на хабарі, обрали запобіжний захід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:16 | 18.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Сільському голові одного із районів Волинської області, підозрюваному в одержанні 5 тисяч доларів хабаря, обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, що посадовець вимагав за свої “послуги” 15 тисяч гривень, проте встиг одержати лиш перший “транш” і був викритий правоохоронцями, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Правопорушнику обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонили його від займаної посади. Досудове слідство триває. 

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.




коментарів: 3
  1. Для чого така новина без назви населеного пункту чи прізвища підозрюваного?

  2. Зате про заступника міського голови в один момент і прізвище написали і фото скинули. Складаеться таке враження ,що це підстава.Це ж як спрацювала наша доблесна поліція,що в момент закиду грошей в машину вона була на місці!. Просто п.Свідерський единий реальний претендент на посаду міського голови,от і зробили зацікавлені таке западло.А тепер спробуй відмитися.Легко кинути бруд..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер