<

Волинського прикордонника, який «погорів» на хабарі, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 19.08.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Інспектора відділу прикордонної служби «Висоцьк» Луцького прикордонного загону, якого спіймали на хабарі у 15 тисяч гривень, взяли під варту на 60 діб.

Про це інформує пресслужба військової прокуратури Західного регіону України.

15 серпня 2019 року Личаківський районний суд м. Львова обрав 21-річному інспектору прикордонної служби ВІПС «Висоцьк» ВПС «Римачі» Луцького прикордонного загону міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави – понад 96 тисяч гривень.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону, слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та оперативного супроводу Управління СБУ у Волинській області, а також оперативного супроводу ВБ та ОРВ ДПС України, задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди вказаним сержантом.

Хабар у розмірі 15 тисяч гривень призначався за сприяння в незаконному переміщенні через державний кордон з України до Республіки Польща 25 ящиків тютюнових виробів шляхом надання службової інформації щодо розміщення та графіку несення служби прикордонними нарядами на окремій ділянці кордону України з Республікою Польща.

14 серпня 2019 року частину неправомірної вигоди виявлено та вилучено у ході проведення огляду місця події. Військовослужбовцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця