<

Волинські правоохоронці «закривають очі» на незаконний видобуток піску, – депутат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 26.09.2014 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
1400690789_1376911664-random9279-19_08_

Перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик вважає, що правоохоронці «не помічають» незаконний видобуток піску на території Ковельського району, – інформує інтернет-видання «БУГ».

Про це він заявив під час озвучення свого запиту на сесії Волинської облради в п’ятницю, 26 вересня.

«До мене,  як до депутата Волинської обласної ради… звернувся депутат Ковельської районної ради Мельник Юрій Миколайович… з листом за фактом несанкціонованого видобутку піску на території Старокошарівської сільської ради Ковельського району», – відзначив Пирожик.

«…виборці акцентують увагу на тому, що протягом останніх років мають місце факти незаконного видобутку піску та родючих шарів грунту», – йдеться в зверненні.

Також незаконний видобуток депутат побачив на території Білинської, Мощенської, Дубівської, Старокошарівської, Люблинецької сільських рад району.

«Мешканці району обурені бездіяльністю правоохоронних органів, що, в свою чергу, створює відповідний негативний резонанс і підриває довіру до правоохоронних органів», – пише Пирожик.

Депутат незадоволений, що за фактами розкрадання піску, мовляв, складають тільки адміністративні протоколи, а не притягують крадіїв до кримінальної відповідальності.

Зокрема, Мельник особисто виїздив на територію Старокошарівської сільської ради та оглянув місце незаконного видобутку піску. За його словами, там «візуальним оглядом встановлено факт викрадення значної кількості піску… цікавим є і той факт, що викрадення піску і чорнозему на території району набирає неабияких оборотів», а працівники міліції цього не помічають.

Тому він просить начальника обласного управління МВС Петра Шпигу, прокурора області Вадима Максимова та начальника управління Держкомзему у Волинській області Василя Василенка «розібратися» із незаконним видобутком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер