<

Волинські підприємці не хочуть займатися пасажирськими перевезеннями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 3.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
DSC_0142-2

Перевізники Нововолинська розривають угоди і відмовляються від маршрутів, тому що вони збиткові, -повідомляє інтернет-видання «БУГ».

До редакції інтернет-видання «БУГ» звернулися мешканці Нововолинська з проханням дізнатися, чому автобуси на маршруті №4 рідко ходять.

Керівник відділу транспорту та зв’язку виконавчого комітету Нововолинської міської ради Юрій Коцура розповідає, що розклад маршруту було затверджено рішенням міськвиконкому.

Він додав, що перевізники тепер розривають угоди та відмовляються від деяких маршрутів. Зараз у місті є чотири незакритих маршрути.

Перевізник з Нововолинська, який не захотів себе називати, коментує, що тепер навіть діючі маршрути стають нерентабельними.

«Якщо я візьму ще один чи два маршрути, то шукатиму інший напрямок бізнесу. Підняття тарифів 1 квітня перекрило тільки різницю палива, вартість запчастин до транспорту воно не відшкодовує. Ми працюємо на мінімальному доході. Перевезення стають нерентабельними», – заявляє підприємець.

Керівник впевнений, що громадський транспорт в Україні повинен бути державним, оскільки однією з першочергових проблем, які є в транспортній системі міста – це пільгові перевезення.

IMG_0163
IMG_0165




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок