<

Волинські міліціонери розповіли, як до них відносились місцеві на Сході

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 18.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
PM473image002

Днями оперативна група співробітників управління карного розшуку та працівників УБОЗ УМВС України у Волинській області повернулися із зони проведення антитерористичної операції.

Заступник начальника управління карного розшуку УМВС Волині Олександр Балицький розповів, що відношення цивільного населення до волинських міліціонерів було позитвним, – повідомляє прес-служба  Волинської міліції.

“Адже місцеві, попри усі сили російської інформаційної пропаганди, відчули реально життя на контрасті: «до» окупації та «після». Вони самі зробили висновки, а тому всіляко нам допомагали із харчуванням, вишукували навіть запчастини до транспортних засобів Довелося особисто поспілкуватися із колишнім афганцем, який свого часу пройшов дві війни. Спочатку цей чоловік ідейно відстоював визнання ЛНР та, взявши до рук зброю, воював на боці сепаратистів. Але на якомусь етапі він усе переосмислив: війна, яку він веде, «неправильна», а контингент воїнів псевдореспубліки досить специфічний. Чоловік добровільно склав зброю і здався правоохоронцям. Підсумую – свідомість місцевих змінилася”, – розповів Балецький.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа