<

Волинські футболісти привезли три перемоги з чотирьох можливих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 5.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
20141004215325

Успішним виявився четвертий тур чемпіонату ДЮФЛ України для команд дитячо-юнацької футбольної школи «Волині». У трьох із чотирьох матчів, які відбулись 4 жовтня, вони перемогли, – йдеться на сайті клубу.

Старт успіхам дали гравці U-17 у матчі із чернігівською «Юністю». Підопічні Альберта Шахова відкрили рахунок на початку матчу, на останніх секундах тайму пропустили після подачі кутового. Господарі пропустили вдруге після прикрої помилки захисників, які винесли м’яча прямо на ногу нападнику «Юності» і він вколотив його у ворота «Волині».

Лучани переважали суперника за всіма статтями. Ярослав Деда забив у цьому матчі вдруге і зрівняв рахунок – 2:2. Вивів господарів вперед Дрючок – 3:2. «Волиняни» домінували, але могли й упустити перемогу. На останній хвилині матчу арбітр призначив вільний удар у ворота лучан із лінії воротарського майданчику і тільки підкат Лошака врятував господарів. У результаті – перша перемога «Волині» U-17 з рахунком 3:2.

U-15 підтримала зачин старших одноклубників і безапеляційно перемогла 1:0. Удар у дев`ятку вдався Лисенку. Відтак третя поспіль перемога підопічних Андрія Петрова і впевнене лідерство у своїй віковій групі.

U-16 на виїзді у Києві зустрічалася із ДЮСШ №15. Усе вирішив дубль Зінкевича. «Волиняни» хоч і пропустили у кінцівці першого тайму, але втримали перемогу. Відтак і команда Володимира Гапона серед лідерів групи.

Єдиними, кому не підкорився суперник, стали гравці «Волині» U-14. Попри домінування на полі, «хрестоносці» пропустили на останніх секундах гри. Перед цим «волиняни» не реалізували вихід 2 на 1, отримали «зворотку» і програли поєдинок з мінімальним рахунком 1:0.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа