<

Чотири спецоперації розпочала Волинська фіскальна служба

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:46 | 11.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Враховуючи позитивні результати проведення аналогічних операцій в минулому році на Волині з 1 січня 2019 року розпочали операції  «Акциз-2019», «Рубіж-2019», «Будівельник» та «Мережа», – інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, зусилля оперативних підрозділів у найближчі місяці будуть зосереджені на виявлення, попередження та перекриття каналів незаконного переміщення товарів, в т.ч. високоліквідних та підакцизних. повідомляють Волинські фіскали.

Оперативники ГУ ДФС Волині жорстко реагуватимуть на факти незаконної діяльності на ринку підакцизної продукції та протидіятимуть спробам організувати тіньовий обіг алкоголю, тютюну та пального.

Окрім того, особливу увагу співробітники податкової міліції приділятимуть викриттю правопорушень, вчинених службовими особами СГД – забудовниками та з використанням Інтернет-ресурсів.

Для забезпечення максимального ефекту від проведення спецоперацій оперативне управління ГУ ДФС в області координуватиме свої зусилля з іншими правоохоронними структурами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок