<

Волинські дороги очищають від заметів та снігу: водіїв закликають утриматись від поїздок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 8.02.2021 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

На Волині справжня зима – зі снігом, хурделицею, морозом, тож роботи в дорожників чимало. Станом на 6 годину 8-го лютого на дорогах працювали 45 одиниць техніки. Якщо негода вируватиме надалі, то розглядатиметься можливість тимчасових обмежень в русі для вантажного транспорту та пасажирських автобусів.

На автошляхах державного значення області працює снігоприбиральна техніка, – повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Для забезпечення безперебійного та безпечного руху автодорогами державного значення Волинської області станом на 6 годину 8-го лютого працювало 45 одиниць техніки. Проїзд забезпечено, обмеження для руху транспорту на території області не впроваджувались, роботи по очистці автошляхів не припиняються.

За прогнозами синоптиків інтенсивний снігопад триватиме упродовж усього сьогоднішнього дня і завтрашньої ночі, трохи сніжитиме ще вдень 9-го лютого. Також буде вітряно 9-14 м/с, з поривами 15-20 м/с, і холодно вдень 6-11° морозу.

Також повідомляють, що Укравтодор спільно з ДСНС та Національною поліцією, для недопущення скупчення великовагових транспортних засобів та безперешкодній роботі спецтехніки в областях, де вируватиме негода, буде вводити тимчасові обмеження в русі для вантажного транспорту та пасажирських автобусів. Більш детальна інформація щодо обмежень руху в областях буде повідомлена додатково.

З огляду на такі погодні умови на автодорогах регіону неминуче утворення снігових заметів і ожеледиці, можливе ускладнення проїзду та запровадження тимчасових обмежень для руху транспорту окремими автошляхами.

Водіїв та інших учасників дорожнього руху закликають в таку негоду утриматись від поїздок.

Перечекати складні погодні умови можна на майданчиках відстою автотранспорту, їх на території області визначено 34 (шукайте на Google мапі).

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте до оператора диспетчерської служби за номером (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).

На відео – робота снігоприбиральної техніки на автошляху Р-14.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа