<

Волинські благодійники закупили ліки для хворого волинянина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 20.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
unnamed

Волинські благодійники закупили ліки для подальшого лікування 1,6-річного Романа Вакулінського на 1012 гривень.

Про це попросила волонтерів громадської організації мати Романа пані Ольга, повідомивib їх про те, що хлопчик більш не потребує операції та може лікуватись вдома, – повідомляє прес-служба організації.

Серед препаратів, що придбали Романові «Фундація благодійники для подальшого лікування Баларпан-Н, Пікамілон, суміш дитяча Нутрілон.

«Громадська організація «Фундація розвитку громад» закупила ліки та припиняє збір коштів для Вакулінського Романа у зв’язку із тим, що йому більш не потрібна операція. Наша команда, що збирала кошти для Ромчіка та влаштовувала заходи по збору коштів на його лікування, бажає хлопчику найшвидшого одужання, любові та підтримки рідних, всього найкращого у його житті» – говорить виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Нагадуємо, що раніше Вакулінському Романові із Луцька лікарі поставили діагноз: затримка статокінетичного розвитку, вегето-вісцеральні дисфункції, синдром внаслідок гіпоксично-ішемічного ураження ЦНС. Хлопчик потребував операційного лікування та постійного лікування  недешевими медичними препаратами. Мати дитини пані Ольга звернулась до Волинської обласної  громадської організації «Фундація розвитку громад» із проханням допомоги у зборі коштів для подальшого лікування Романа. 4 червня 2014 року ВОГО «Фундацією розвитку громад» було розпочато збір коштів на лікування Вакулінського Романа. «Фундацієй розвитку громад» у Луцьку було влаштовано декілька благодійних акцій та збори коштів серед яких: благодійний боді-арт (волонтери виконували малюнки на тілі за пожертви),  збір коштів в межах дитячої акції «Діти і літо», відкрите заняття з йоги «Йога заради життя» та інші заходи. Для пожертв Романові також усі бажаючи перераховували кошти на рахунок з поміткою «Безповоротна допомога на лікування  Вакулінського Романа Валерійовича».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок